Toimiston poikkeavat aukioloajat 2018
Juhannusviikon torstaina 21.6. Diabetesaseman toimisto suljetaan jo klo 13.00. Jalkaterapeutit ovat kuitenkin paikalla sovittujen aikojen mukaisesti.
Kesällä toimisto suljetaan torstaisin klo 16.30 juhannuksesta heinäkuun loppuun.

Diabetesasema on suljettu viikolla 29 eli 16.7.-22.7. lomailun merkeissä.

KILPAILU!

Päätimme hankkia Diabetesasemalle oman kynän. Kynään on mahdollista saada oma mainosteksti. Turun Kivikerholla on esim. teksti Turun Kivikerho – avain maaperän aarteisiin. Mikä voisi olla Lounais-Suomen Diabetes ry:n kynässä? Paras ehdotus palkitaan ja teksti laitetaan Diabetesasemalle myyntiin tuleviin kyniin. Anna ehdotuksesi Diabetesaseman toimistolle, kun käyt siellä tai lähetä se sähköpostitse info@lounais-suomendiabetes.fi tai puhelimitse 040 7585 113. Lähetäthän ehdotuksesi 15.7. mennessä.


Tarkennus Sokeripala 4/2017. Turusta saa Accu-Chek mittarin, jos hoitosuunnitelmaan on kirjattu mittarin ja liuskojen tarve. Sama ohje koskee koko VSSHP sairaanhoitopiiriä. Eli näkövammaiset ja reumaatikot voivat saada Mobilen. Hoitosuunnitelmaan kirjaus ja perustelu mittarin tarpeesta.

Deeblogi Kakkostyyppi D-lasten vanhemmat
Kuuluuko diabetes elämääsi? Klikkaa www.deeblogi.fi Siellä kirjoittajat kertovat kokemuksistaan tyypin 1 tai 2 diabeteksen kanssa tai diabeetikkolapsen vanhempina. Sivuston tekstit on kirjoitettu diabeetikolta toiselle, vertaisten kesten. Arkeaan ja juhlaansa kanssasi jakaa lähes 20 kirjoittajaa. (15.5.2016)

Kysy meiltä diabeteksesta.

Jätä tietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Vastaamme kysymyksiisi myös numerossa 040 758 5113.