Jäsenyys

Yhdistyksen vuosijäsenmaksu on 24 euroa. Se sisältää neljästi vuodessa ilmestyvän Lounais-Suomen Diabetes ry:n jäsenlehden, Sokeripalan.

Diabetesliiton julkaisema Diabetes-lehden voi tilata edulliseen jäsenhintaan ja se on saatavana myös äänitteenä. Liiton lehti sisältää mm. ajankohtaisia asioita, asiantuntijoiden artikkeleita sekä ruokaohjeita. Liitto julkaisee myös kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää Inspis -nettilehteä, joka on tarkoitettu lähinnä nuorille diabeetikoille.

Yhdistyksen jäsenet saavat tietoa ja tukea kurssien, luentojen ja oppaiden avulla. Jäsenellä on mahdollisuus osallistua perheensä kanssa yhdistyksen ja Diabetesliiton järjestämille matkoille, leireille, kursseille ja muihin tapahtumiin. Tällöin tarjoutuu mahdollisuus keskustella ja vaihtaa ajatuksia muiden diabeetikkojen ja heidän läheistensä kanssa. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen alennuksia jalkojenhoidosta ja hoidonohjauksesta.  Diabetesasemalla on myytäviä tuotteita.

Jäsenetuja

• Jäsentiedote eli Sokeripala ilmaiseksi neljä kertaa vuodessa.
  • Diabetesliiton julkaisema lehti edulliseen vuosikertahintaan.
  • Jalkojenhoito jäsenille 1.3.2017 lähtien  49€ ja muut maksavat 52€. Puoliaika jäsenille on 28€ ja muille 30€. Jäsenille kontrolliaika 13€ ja muille 15€. Toimistomaksu on 5€.
  • Diabetesasemalla on tuotemyyntiä. Diabetesasemalta löydät mm jalkojenhoitotuotteita kuten jalkavoiteita ja lampaanvillaa suojaamaan varpaanvälejä, kiristämättömiä hyvänolonsukkia, verensokerin mittaukseen käytettäviä testiliuskoja, lansetteja, verensokerimittareita sekä näytteenottokyniä. matalan verensokerin nostamiseen tarkoitettuja tuotteita, diabetestunnuksia ranteeseen ja kaulaan, kirjallisuutta, insuliinin säilyttämiseen tarkoitettuja matkakoteiloita ja kylmäpakkauksia sekä surunvalitteluadresseja.
  • Teatteri- ym. tapahtumissa edulliset jäsenhinnat.
  • Wiklundin Apteekki ja Auranlaakson Apteekki myöntävät 10% alennuksen käsikauppatuotteista. Alennus ei koske resepti- tai tarjoustuotteita. Alennuksen saaminen edellyttää Wiklundin apteekin kanta-asiakkuutta.
  • Wiklundin Apteekki
  • EA-terveydenhoitomyymälä, Yliopistonkatu 29
  • FysioHetki antaa 10 % alennuksen fysioterapiasta (ei lantionpohjan fysioterapia), fysikaaliset hoidot, hieronta, kuntosaliohjlema ja -ohjaus, yksilölliset tukipohjalliset ja siihen liittyvä jalkatutkimus, erilaiset tuotteet (mm vastuskumit/kylmäpakkaukset ym). FysioHetki Oy, Verkatehtaankatu 4, Verkahovi, Turku, www.fysiohetki.fi, ajanvaraus/tiedustelu 044-7 022 220
  • Hammaslääkärikeskus Denta antaa maksuttoman suun ja hampaiden tarkastuksen kerran vuodessa sekä 10% alennuksen hammashoidosta. Hammaslääkärikeskus Denta, Aurakatu 14 B 4.krs, Turku, www.denta.fi, puh. 02 4141 100