Jäsenyys ja jäsenedut

Yhdistyksen vuosijäsenmaksu on 25 euroa. Jäsenenä saat Lounais-Suomen Diabetes ry:n neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden Sokeripalan.

Diabetesliiton julkaisema Diabetes-lehden voi tilata edulliseen jäsenhintaan ja se on saatavana myös äänitteenä. Liiton lehden on saanut ensimmäisenä liittymisvuotena ilmaiseksi ja se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Liiton lehti sisältää mm. ajankohtaisia asioita, asiantuntijoiden artikkeleita sekä ruokaohjeita. Liitto julkaisee myös kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää Inspis -nettilehteä, joka on tarkoitettu lähinnä nuorille diabeetikoille.

Yhdistyksen jäsenet saavat tietoa ja tukea kurssien, luentojen ja oppaiden avulla. Jäsenellä on mahdollisuus osallistua perheensä kanssa yhdistyksen ja Diabetesliiton järjestämille matkoille, leireille, kursseille ja muihin tapahtumiin. Tällöin tarjoutuu mahdollisuus keskustella ja vaihtaa ajatuksia muiden diabeetikkojen ja heidän läheistensä kanssa. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen alennuksia jalkojenhoidosta ja hoidonohjauksesta.

DIABETESLIITON JÄSENEDUT - uutta kesäkuulta 2019

Uusi Jäsenille -sivusto on auennut. Jäsenille-sivustolla on vain jäsenten nähtäville koottuja videoita ja luentotallenteita, vaihtuvia oppaita, muita materiaaleja ja jäsenetukumppaneidemme ekstatarjouksia. Myös Diabetes-lehden verkkokeittokirjan reseptit löytyvät jatkossa tältä sivustolta.

Diabetesyhdistyksen jäsenet pääsevät kirjautumaan sivuille omilla jäsennumeroillaan, salasana on oma sukunimi. Jäsennumero löytyy jäsenkortista ja Diabetes-lehden takakannesta.

Pääset Jäsenille-sivustolle joko osoitteella www.diabetes.fi/jasenille tai diabeteslehti.diabetes.fi/jasenille tai Diabetes-verkkolehden kautta diabeteslehti.diabetes.fi. Kun olet kirjautunut verkkolehteen, olet samalla kirjautunut Jäsenille-sivustoon ja päinvastoin.

Jäsenten omasta sivusta voi laittaa viestiä yhdistyksen omille kotisivuille sekä jäsentiedotteisiin.

Jäsenetuja

• Jäsentiedote eli Sokeripala ilmaiseksi neljä kertaa vuodessa
  • Diabetesliiton julkaisema lehti edulliseen vuosikertahintaan ja jäseneksi liittymisvuonna ilmaiseksi
  • Toimistomaksu lääkärihoidon asiakkaille 10 e, ei-jäsenille 15 e