Jäsenyys ja jäsenedut

Yhdistyksen vuosijäsenmaksu on 24 euroa. Se sisältää neljästi vuodessa ilmestyvän Lounais-Suomen Diabetes ry:n jäsenlehden, Sokeripalan.

Diabetesliiton julkaisema Diabetes-lehden voi tilata edulliseen jäsenhintaan ja se on saatavana myös äänitteenä. Liiton lehti sisältää mm. ajankohtaisia asioita, asiantuntijoiden artikkeleita sekä ruokaohjeita. Liitto julkaisee myös kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää Inspis -nettilehteä, joka on tarkoitettu lähinnä nuorille diabeetikoille.

Yhdistyksen jäsenet saavat tietoa ja tukea kurssien, luentojen ja oppaiden avulla. Jäsenellä on mahdollisuus osallistua perheensä kanssa yhdistyksen ja Diabetesliiton järjestämille matkoille, leireille, kursseille ja muihin tapahtumiin. Tällöin tarjoutuu mahdollisuus keskustella ja vaihtaa ajatuksia muiden diabeetikkojen ja heidän läheistensä kanssa. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen alennuksia jalkojenhoidosta ja hoidonohjauksesta.

Jäsenetuja

• Jäsentiedote eli Sokeripala ilmaiseksi neljä kertaa vuodessa
  • Diabetesliiton julkaisema lehti edulliseen vuosikertahintaan
  • Jalkojenhoito jäsenhintaan
  • Verensokerimittarin liuskat jäsenhintaan
  • Teatteri- ym. tapahtumissa edulliset jäsenhinnat
  • Wiklundin Apteekki ja Auranlaakson Apteekki myöntävät 10% alennuksen käsikauppatuotteista. Alennus ei koske resepti- tai tarjoustuotteita. Alennuksen saaminen edellyttää Wiklundin apteekin kanta-asiakkuutta. Wiklundin Apteekki
  • FysioHetki antaa 10 % alennuksen fysioterapiasta (ei lantionpohjan fysioterapia), fysikaaliset hoidot, hieronta, kuntosaliohjlema ja -ohjaus, yksilölliset tukipohjalliset ja siihen liittyvä jalkatutkimus, erilaiset tuotteet (mm vastuskumit/kylmäpakkaukset ym). FysioHetki Oy, Verkatehtaankatu 4, Verkahovi, Turku, www.fysiohetki.fi, ajanvaraus/tiedustelu 044-7 022 220
  • KotiHammas (entinen Hammaslääkärikeskus Denta) antaa maksuttoman suun ja hampaiden tarkastuksen kerran vuodessa sekä 10% alennuksen hammashoidosta. KotiHammas, Aurakatu 14 B 4.krs, Turku, www.kotihammas.fi, puh. 02 4141 100
  • Turun Silmänilo tarjoaa silmälasit -25% (kehys, linssit, pinnoitteet) ja aurinkolasit -20%. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita.

Klikkaa kuvia (isompi kuva tai nettilinkki aukeaa)