Kerhot lapsille, nuorille ja aikuisille

Lapsille ja nuorille
Keskustelukerho aikuisille
 

Lapset ja nuoret

Meillä toimii nuorten vertaistukiryhmä, johon voi osallistua yli 12 vuotiaat. Kerhon vetäjän Hanna Aallon tavoitat puhelimitse 040 7515 534 tai sähköpostitse perhekerho@lounais-suomendiabetes.fi. Kerhon toisena vetäjänä toimii Minttu Tammisalo 040 532 4499. Facebookista löydät tietoa tapahtumista.

Lasten ja nuorten perhekerho on tarkoitettu koko perheelle. Kerhosta on mahdollista saada vertaistukea ja se antaa lisätietoa diabeteksesta. Lisäksi kerhossa on mahdollisuus saada uusia ystäviä. Perhekerhon vetäjinä toimivat Annukka Kivini ja Pauliina Palkén. Annukan tavoitat numerosta 040 577 7758 ja Pauliina Palkén numerosta  041 524 2678. Perhekerhon sähköpostiosoite on turunseudundiabetes(at)gmail.com                                                

Keskustelukerho

Keskustelukerho kokoontuu kuukauden toinen torstai klo 18.00 Monitoimikeskus Happy Housen tiloissa, Ursininkatu 11, Turku. Vuonna 2018 kokoonnumme helmikuun 15.pvä, maaliskuun 8. pvä ja huhtikuun 12. pvä. Vetäjinä toimivat Monica Löfgren-Kortela ja Anneli Heiskanen. Monican tavoitat puhelinnumerosta  040 545 2507 tai sähköpostitse monica.lofgrenkortela@gmail.com. Annelin tavoitat puhelinnumerosta 050 56 15343 tai sähköpostitse heiskanen.anneli@gmail.com            

Lääkäri Markku Vähätalo ja Pia Tähtinen perustivat vuonna 1982 aikuisille diabeetikoille tarkoitetun keskustelukerhon. Silloinen yhdistys on jo lopettanut, mutta kerho jatkaa toimintaansa. Toiminnasta kiinnostuneiden määrä on kasvanut, joten aikuisille perustettiin oma kerho, joka on suunnattu 1- ja 2-tyypin diabeetikoille.

Keskustelukerho auttaa ymmärtämään diabetesta ja antaa vinkkejä sen hoitoon. Vinkkejä saamme niin toisilta diabeetikoilta kuin alan asiantuntijoiltakin. Kerhossa solmit myös ystävyyssuhteita, jotka kestävät koko elämän. Keskustelukerhon aiheita on aikaisemmin ollut mm kotikunnassa saatu hoito, diabeteksen tunnettuus terveyskeskuksissa tai hoitotarvikejakelu. Kevään 2016 keskustelukerhon aiheita on ollut mm. diabetes ja muisti, diabetes ja seksuaalisuus.

Diabetes aiheuttaa paljon kysymyksiä - yhdessä etsimme niihin vastaukset. Tervetuloa keskustelukerhoon! Keskustelukerhon ajankohdat löydät kotisivujen tapahtumakohdasta.

Isovanhempien kerho ei toimi tällä hetkellä.


Liikuntavastaava

Juhani Koskinen juhanif.koskinen(at) elisanet.fi

Nuorten vertaistukiryhmä

Hanna Aalto hanna.dleiri(at) gmail.com
Minttu Tammisalo minttu.tammisalo(at) gmail.com

Perhekerho alle 12v

Annukka Kivini annukkakivini(at) gmail.com
Pauliina Palkén pauliina.palken(at) gmail.com

Keskustelukerho

Monica Löfgren-Kortela monica-löfgrenkortela(at) gmail.com
Anneli Heiskanen heiskanen.anneli(at) gmail.com

Kysy meiltä diabeteksesta.

Jätä tietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Vastaamme kysymyksiisi myös numerossa 040 758 5113.