Kerhot lapsille, nuorille ja aikuisille

Lapsille ja nuorille
Keskustelukerho aikuisille

Lapset ja nuoret

Tarvitsemme kiinnostuneita henkilöitä jatkamaan toimintaa meidän diabeteslasten ja -nuorten hyväksi. Jos olet asiasta kiinnostunut, diabeteslapsen vanhempi tai läheinen, tule suunnittelemaan vuoden 2019 toimintaa yhdessä meidän diabetesyhdistyksen hallituksen jäsenten kanssa Avoin kohtaamispaikka Happy Houseen 31.1.2019 klo 18.00 alkaen.

Uutena toimintana on aloittanut Ykkösklubi 23.9.18. Ykkösklubin kummeina toimivat Anniina Koskinen ja Mikaela Lahtinen, Hanna Aalto toimii perhetoiminnan yhteyshenkilönä.  Ykkösklubi on tarkoitettu 14-17 vuotiaille 1-tyypin diabeetikoille. Vuoden 2019 aikana Ykkösklubin toimintaan on merkitty keilaus Bowler, SuperPark Turku, Trampolin Park Turku, Kiipeilypalatsi, Melonta Saaristomeren melojat, Hohtogolf West Coast Turku, elokuvailta Happy Housessa ja herkkuja, Syöminen pizzeriassa ja syöminen ravintolassa.

Keskustelukerho

Keskustelukerho kokoontuu kuukauden toinen torstai klo 18.00 Monitoimikeskus Happy Housen tiloissa, Ursininkatu 11, Turku. Keväällä 2019 kokoonnumme 10.1., 14.2., 14.3., 11.4. ja 9.5. Vetäjinä toimivat Anneli Heiskanen ja Irmeli Lehto. Annelin tavoitat puhelinnumerosta 050 56 15343 tai sähköpostitse heiskanen.anneli@gmail.com ja Irmelin numerosta 0500 123141.

Lääkäri Markku Vähätalo ja Pia Tähtinen perustivat vuonna 1982 aikuisille diabeetikoille tarkoitetun keskustelukerhon. Silloinen yhdistys on jo lopettanut, mutta kerho jatkaa toimintaansa. Toiminnasta kiinnostuneiden määrä on kasvanut, joten aikuisille perustettiin oma kerho, joka on suunnattu 1- ja 2-tyypin diabeetikoille.

Keskustelukerho auttaa ymmärtämään diabetesta ja antaa vinkkejä sen hoitoon. Vinkkejä saamme niin toisilta diabeetikoilta kuin alan asiantuntijoiltakin. Kerhossa solmit myös ystävyyssuhteita, jotka kestävät koko elämän. Keskustelukerhon aiheita on aikaisemmin ollut mm kotikunnassa saatu hoito, diabeteksen tunnettuus terveyskeskuksissa tai hoitotarvikejakelu. Kevään 2016 keskustelukerhon aiheita on ollut mm. diabetes ja muisti, diabetes ja seksuaalisuus.

Diabetes aiheuttaa paljon kysymyksiä - yhdessä etsimme niihin vastaukset. Tervetuloa keskustelukerhoon! Keskustelukerhon ajankohdat löydät kotisivujen tapahtumakohdasta.

Isovanhempien kerho ei toimi tällä hetkellä.

Liikuntavastaava Juhani Koskinen juhanif.koskinen(at) elisanet.fi

Perhetoiminnan yhteyshenkilö Hanna Aalto hanna.dleiri(at) gmail.com