Lahjoitukset auttavat toimintaamme

Lounais-Suomen Diabetes ry tarvitsee varoja, jotta pystymme järjestämään jäsenillemme tarkoituksen mukaista toimintaa, palveluita ja neuvontaa. Lisäksi varoja tarvitaan yhteiskunnallisten etujen ajamiseen.

Yhdistys ottaa vastaan testamentteja lahjoituksina sekä yksityisiltä henkilöiltä että yhteisöiltä. Lahjoitukset ovat yhteisöille verotuksessa vähennyskelpoisia.

Lahjoitukset Lounais-Suomen Diabetes ry:n hyväksi voi osoittaa tilille TOP FI71  5710  7020  0873  47.

Kiitos tuestasi.

Liisan ystävät ja sukulaiset järjestivät Liisalle yllätysjuhlat ja syntymäpäivän rahalahjakeräyksen tuotto 1 910 e lahjoitettiin Lounais-Suomen Diabetes ry:n kerhotoiminnan hyväksi. Lounais-Suomen Diabetes ry kiittää Liisaa lahjoituksesta.