Ohita navigointi

Ajankohtaista

 

 

Olemme käynnistämässä kerhotoimintaa koronapandemian jäljiltä. Sinulla on nyt tilaisuus kertoa, millaista toimintaa juuri sinä haluaisit. Klikkaa tästä kyselylomakkeeseen.

 

Diabetesliiton Neuvontapuhelin palvelee puhelinnumerossa 0600 9 4454 joka arkipäivä (ma–pe) klo 9–15. Puhelun hinta on 0,95 euroa/min + pvm. Neuvontapuhelimessa Diabetesliiton diabeteshoitaja vastaa diabeteksen hoitoa koskeviin kysymyksiin. Palvelu on tarkoitettu diabeetikoille sekä diabeetikoiden omaisille ja hoitohenkilökunnalle. HUOM! Jos olet diabetesyhdistyksen jäsen, sinua palvelee jäsenten oma, lisämaksuton neuvontapuhelin. Löydät sen numeron esimerkiksi Jäsenille-sivustoltamme (vaatii kirjautumisen jäsennumerolla ja sukunimellä).

Turun Kauppatorin Monitori on Turun kaupungin ja Kelan yhteinen keskitetty asiakaspalvelu, joka sijaitsee aivan Turun keskustassa Kauppatorin kulman KOP-kolmiossa. Monitorissa asiakkaita palvellaan niin kasvotusten, puhelimitse kuin chatissa. Tarkista palvelukohtaiset aukiolot netistä turku.fi/monitori.

 

Yhteystiedot:

Lounais-Suomen Diabetesasemalla myynnissä Libre-hoitopaketit. Lue lisää tuotesivulta!