Ohita navigointi

Kerhot lapsille, nuorille ja aikuisille

Yhdistyksen vuosijäsenmaksu on 27 euroa vuonna 2022. Jäsenenä saat Lounais-Suomen Diabetes ry:n neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden Sokeripalan.

Ota yhteyttä!

Lapset ja nuoret

Pienten diabeteslasten ja heidän vanhempiensa vertaistukitoiminta:

Tule mukaan pienten diabeteslasten ja heidän vanhempiensa vertaistukitoimintaan. Lounais-Suomen Diabetes ry järjestää eka-tokaluokkalaisille ja alle kouluikäisille diabeteslapsille ja heidän vanhemmilleen vertaistukitapaamisia. Lasten ryhmässä liikutaan, leikitään, iloitaan ja pidetään hauskaa yhdessä muiden diabeteslasten kanssa.

Lasten ryhmän liikunnallisen toiminnan toteuttavat Turun ammattikorkeakoulun fysio- ja/tai toimintaterapiaopiskelijat opettajan ohjauksessa.

Vanhemmat voivat lasten toiminnan aikana vaihtaa kahvitellen ajatuksia ja kokemuksia. Toimintahetken jälkeen lapsille on tarjolla pieni välipala.

Ryhmän tapaamiset ja toiminta on maksutonta lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kulut toiminnasta maksaa Lounais-Suomen Diabetes ry.

Ryhmä kokoontuu joka toinen torstai klo 17.00–18.00. Ryhmätoiminta toteutetaan Turun ammattikorkeakoulun tiloissa Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku, A siipi, 2 krs.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Riikka Jääskeläinen, 040 702 8510 tai rmjaaske@gmail.com.

Koronarajoitukset voivat vaikuttaa tapaamisiin.

Vertaisryhmät

Vertaisryhmät ykkös- ja kakkostyypin diabeetikoille kokoontuvat kerran kuukaudessa Diabetesasemalla. Lisätietoja toimistosta.