Ohita navigointi

Kerhot lapsille, nuorille ja aikuisille

Yhdistyksen vuosijäsenmaksu on 27 euroa vuonna 2023. Jäsenenä saat Lounais-Suomen Diabetes ry:n neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden Sokeripalan.

Ota yhteyttä!

Pienten lasten toiminnallinen ryhmä

Ryhmätoiminta toteutetaan Turun ammattikorkeakoulun tiloissa ICT-talossa Joukahaisenkatu 3, Tku, B-siipi, 2 krs seuraavina päivinä: 01.12. ja 15.12.2022 klo 17.00.

Ryhmää ohjaavat toiminta- ja fysioterapeuttiopiskelijat. Ota mukaasi juomapullo ja kevyet liikuntavaatteet sekä liikuntatossut, tai vaihtoehtoisesti olet paljain jaloin. Lounais-Suomen Diabetes ry tarjoaa ryhmäläisille kevyen välipalan sekä kustantaa itse toiminnan. Ilmoittaudu maksuttomaan tapahtumaan joko sähköpostitse rmjaaske@gmail.com tai puhelimitse Riikalle nroon 040 702 8510.

Vertaisryhmät

Ykköstyypin diabeetikoiden ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18 seuraavina päivinä:

13.12.2022 aiheena ravitsemus.

Kakkostyypin diabeetikot kokoontuvat maanantaisin klo 17 seuraavina päivinä:

12.12.2022 aiheena ravitsemus

Ryhmät kokoontuvat Diabetesasemalla osoitteessa Yliopistonkatu 37 A, ullakkokerros. Ryhmät ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Kahvitarjoilu, tervetuloa!