Lounais-Suomen Diabetes ry

Lounais-Suomen Diabetes ry on perustettu 9.1.2008. Se kuuluu jäsenenä Suomen Diabetesliitto ry:hyn. Yhdistyksen kotipaikka on Turku.

Yhdistyksen tavoitteena on toimia alueen diabeetikkojen yhdyssiteenä, auttaa heitä heidän elämänlaatunsa parantamisessa työskennellen diabeteksen aiheuttamien lisäsairauksien ennaltaehkäisemiseksi ja vähentämiseksi sekä valvoa heidän yhteiskunnallisia etujaan. Lounais-Suomen Diabetes ry ajaa diabeetikkojen etuja ja tukee arjessa.

Lounais-Suomen Diabetes ry:n esteettömät toimitilat sijaitsevat Turun keskustassa, Yliopistonkatu 37 A U-kerros. Tiloissa toimii yhdistyksen ylläpitämä Diabetesasema.

Diabetesasemalla toimiville lääkäreille, diabetesvastuuhoitajalle ja jalkaterapeuteille voi tilata aikoja Diabetesaseman aukioloaikoina. Mahdolliset peruutusilmoitukset voi jättää vastaajaan tai lähettää tiedon sähköpostitse. Diabetesaseman toimistolla työskentelevät Anneli Heiskanen ja Leena Hannonen-Niekka.