Lounais-Suomen Diabetes ry

Lounais-Suomen Diabetes ry on perustettu 9.1.2008. Se kuuluu jäsenenä Suomen Diabetesliitto ry:hyn. Yhdistyksen kotipaikka on Turku.

Yhdistyksen tavoitteena on toimia alueen diabeetikkojen yhdyssiteenä, auttaa heitä heidän elämänlaatunsa parantamisessa työskennellen diabeteksen aiheuttamien lisäsairauksien ennaltaehkäisemiseksi ja vähentämiseksi sekä valvoa heidän yhteiskunnallisia etujaan. Lounais-Suomen Diabetes ry ajaa diabeetikkojen etuja ja tukee arjessa.

Lounais-Suomen Diabetes ry:n esteettömät toimitilat sijaitsevat Turun keskustassa, Yliopistonkatu 37 A U-kerros. Tiloissa toimii yhdistyksen ylläpitämä Diabetesasema. Diabetesasemalla toimiville lääkäreille, diabetesvastuuhoitajalle ja jalkaterapeuteille voi tilata aikoja Diabetesaseman aukioloaikoina.

KUTSU JÄSENISTÖLLE 10-VUOTISJUHLIIN JA JUHLASEMINAARIIN

Lounais-Suomen Diabetes ry on täyttänyt tänä vuonna jo 10-vuotta ja sen johdosta järjestämme juhlaseminaarin. Syntymäpäiväjuhlat vietetään  Puutarhakadun Auditoriossa Puutarhakatu 1, Turku. Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan pyydämme 14.9.2018 mennessä Lounais-Suomen Diabetesaseman toimistoon joko puhelimitse 040 758 5113 tai sähköpostilla info@lounais-suomendiabetes.fi. Ilmoita nimesi ja mahdolliset ruoka-aineallergiasi.