Diabeteshoitaja

 

Voit varata ajan diabeteshoitajalle toimiston aukioloaikoina. 

Lääkärikäyntien yhteydessä diabeteshoitajan käynnit

ovat maksuttomia.

Diabeteshoitaja antaa käytännön ohjausta, ruokavalioneuvontaa ja vastaa hoitoon liittyviin kysymyksiin. Lisäksi hän mittaa verenpaineen ja -sokerin sekä pitkäaikaissokerin (HbA1c). Hän tekee myös kontrastinäkötutkimuksia ajokorttiluokka 2

(painoraja < 3500 kg) varten. Tarjoamme tällä hetkellä lääkäriasiakkaille ja jalkahoidon maksaville, ilman lähetettä saapuville asiakkaille, kerran vuodessa maksuttoman jalkojen ABI-mittauksen. Muille ABI-mittaukseen tuleville hoito on maksullinen ja maksaa tällä hetkellä 25 euroa.

 

Tiistaisin ja torstaisin voit varata joko 30 tai 60 minuutin maksullisia neuvonta-aikoja diabeteshoitajalle.

Muut ajat varataan sopimuksen mukaan. Ajanvaraus Diabetesasemalta toimiston aukioloaikoina.

Hinnasto

 • B-GHb-A1C

  20,00€

 • ABI-mittaus

  25,00€

 • Vastaanotto 60 min.

  35,00€

 • Vastaanotto 30 min.

  25,00€

 • Pikavastaanotto 15 min.

  15,00€

 • Pientoimenpiteet

  10,00€

  Rokotukset yms.

+ 12,00€ toimistomaksu (jäseniltä ei peritä toimistomaksua). HUOM! B-GHb-A1C, pikavastaanottoon tai -toimenpiteisiin ei tule toimistomaksua. Diabeteshoitajan vastaanotto lääkärikäynnin yhteydessä sis. lääkärikäynnin hintaan.

Lääkärinajan yhteydessä saavu hoitajan vastaanotolle 15–20 minuuttia ennen omaa lääkärinaikaasi, jotta hoitaja ehtii punnita painon, mitata verenpaineen sekä keskustelemaan kanssasi sinun tämän hetken tilanteestasi. Uudet asiakkaat tulevat 30 minuuttia aikaisemmin hoitajan vastaanotolle.

 

Marjo Grönfors

Diabeteshoitaja ja diabetesaseman esihenkilö

 

Diabeteshoitaja Marjo Grönfors avustaa lääkäreiden vastaanotoilla assistenttina,

ja lääkärikäyntien yhteydessä diabeteshoitajan käynnit ovat maksuttomia.

 

Peruutukset

 

Mahdolliset aikojen peruutusilmoitukset on tultava viimeistään edellisenä arkipäivänä toimiston aukioloaikana. Ilmoituksen voi jättää toimiston puhelinvastaajaan tai lähettää sähköpostitse. Liian myöhään peruutetusta tai peruuttamattomasta vastaanottoajasta veloitetaan 40 euron maksu ja 5 euron laskutuspalkkio.